Qui som?

DSL és una empresa d’estudis tècnics d’enginyeria i arquitectura fundada en 1995 per Daniel Puente i especialitzada en els sectors d’indústria, comerç i corporatiu.

Al llarg de la nostra trajectòria, hem realitzat més d’1.500 projectes de construcció i instal·lacions.

La nostra missió és aportar solucions de qualitat als nostres clients, i per a això treballem els projectes des d’una perspectiva integral. Ens responsabilitzem de tot el procés, des del disseny fins a la construcció i engegada de la instal·lació. A més, gràcies a la nostra visió multidisciplinària, cada element del projecte s’integra amb la màxima eficiència al conjunt.

La nostra filosofia es basa a combinar la creativitat de l’arquitectura amb el rigor de l’enginyeria. De la mateixa manera, incorporem el desenvolupament sostenible en la política energètica basant-nos en criteris de funcionalitat i economia, a partir dels quals es treballa l’estètica. Creiem que perquè una construcció sigui funcional, deu ser dissenyada des de la racionalitat. I perquè sigui econòmicament viable, és necessari un estudi en profunditat del manteniment general així com del consum energètic i la utilització dels materials i tecnologies indicats en cada cas.

La línia de disseny que seguim cerca la màxima eficiència energètica, integrant solucions arquitectòniques amb les últimes tecnologies d’instal·lacions, la qual cosa fa possible el balanç energètic zero.

L’equip de DSL està format per un grup de professionals amb una alta qualificació tècnica i àmplia experiència en el disseny i execució de projectes. Més enllà del dinamisme, la nostra principal característica és la diversitat d’especialitats de cadascun dels membres de l’equip: estructures, energia, telecomunicacions, demótica, acústica, urbanització, construcció, etc.


Rebutjar tot